Sastanak Paula Vandorena, šefa Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj i mr. Ivana Klešića, dipl. oec., glavnoga državnog revizora Republike Hrvatske

U Državnom uredu za reviziju je 5. travnja 2011. održan sastanak Paula Vandorena, šefa Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj i mr. Ivana Klešića, dipl. oec., glavnoga državnog revizora Republike Hrvatske.
 
Na sastanku se raspravljalo o trenutnoj situaciji u pregovorima Republike Hrvatske s Europskom unijom, s posebnim osvrtom na Poglavlje 32. Financijski nadzor, u dijelu koji se odnosi na daljnje jačanje neovisnosti i kapaciteta Državnog ureda za reviziju.
 
Gospodin Vandoren je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je novi glavni državni revizor bio zaposlenik Državnog ureda za reviziju, pohvalio viziju i nastojanja u daljnjem razvoju institucije, kao i međunarodne aktivnosti Ureda, posebno regionalnu suradnju, te izrazio spremnost Europske komisije za daljnju podršku radu i razvoju državne revizije, ali i revizijske profesije u cjelini.