Preskočite na glavni sadržaj

Bilateralni sastanak s predsjednikom Senata Državne revizorske institucije Republike Crne Gore

Objavljeno 5. 4. 2022. Na poziv Ivana Klešića, glavnoga državnog revizora Republike Hrvatske, 31. ožujka i 1. travnja 2022. u Državnom uredu za reviziju boravio je Milan Dabović, predsjednik Senata Državne revizorske institucije Republike Crne Gore, u pratnji Branislava Radulovića, člana Senata, Dobrile Glomazić, tajnice institucije i Blaže Savkovića, načelnika Odjela za reviziju učinkovitosti.
 
Na bilateralnom sastanku se, između ostalog, razgovaralo o radu i rezultatima dviju institucija i razvoju metodologije, razmijenjena su iskustva u razvoju sustava za praćenje provedbe revizijskih preporuka te su dogovarani modaliteti suradnje između vrhovnih revizijskih institucija Republike Hrvatske i Republike Crne Gore u budućnosti.
 
U okviru bilateralnog susreta, predsjednik Senata Državne revizorske institucije Republike Crne Gore sa suradnicima posjetio je i Područni ured Karlovac, u kojem se upoznao s organizacijskim sustavom Državnog ureda za reviziju Republike Hrvatske te ulogom, načinom funkcioniranja i rezultatima područnih ureda.
Bilateralni sastanak s predsjednikom Senata Državne revizorske institucije Republike Crne Gore