Preskočite na glavni sadržaj

U veljači 2021. službeno započela provedba Twinning projekta

Objavljeno 22. 4. 2021. Twinning projekt „Unaprjeđenje vanjske revizije i parlamentarnog nadzora” započeo je s provedbom u Republici Sjevernoj Makedoniji 1. veljače 2021.
Državni ured za reviziju Republike Hrvatske, kao vodeći partner u projektu, i Nacionalni ured za reviziju Republike Bugarske, kao mlađi partner, zajedno s Državnim uredom za reviziju Republike Sjeverne Makedonije, kao korisnikom projekta, i Delegacijom Europske unije izradili su potrebne dokumente za početak provedbe projektnih aktivnosti.
Službeni Uvodni sastanak održan je 11. veljače 2021., dok je prvi sastanak Upravljačkog odbora održan 1. travnja 2021. Oba sastanka održana su putem on-line aplikacije (videokonferencije) s obzirom na trenutačne okolnosti povezane s pandemijom COVID-19. U Inicijalnom šestomjesečnom planu rada predviđena je provedba svih prioritetnih projektnih aktivnosti koje se planiraju provesti do konca srpnja 2021.
Koncem travnja će stručnjaci iz Republike Hrvatske, Republike Bugarske te Republike Estonije započeti s provedbom aktivnosti odnosno provođenjem predviđenih projektnih misija, u suradnji sa zaposlenicima Državnog ureda za reviziju Republike Sjeverne Makedonije, putem on-line aplikacije (videokonferencije).
U veljači 2021. službeno započela provedba Twinning projekta