Preskočite na glavni sadržaj

U okviru aktivnosti 2.2. održan webinar i objavljena brošura

U okviru Twinning projekta „Unaprjeđenje vanjske revizije i parlamentarnog nadzora” u Republici Sjevernoj Makedoniji kratkoročni stručnjaci iz Državnog ureda za reviziju Republike Hrvatske nastavili su s provedbom projektnih aktivnosti.
Tijekom svibnja i lipnja, u okviru aktivnosti 2.2. pod nazivom „Unaprjeđenje interakcije Državnog zavoda za reviziju Republike Sjeverne Makedonije s relevantnim dionicima“ provedeno je istraživanje putem anketnog upitnika, organiziran webinar te objavljena brošura o značaju komunikacije Državnog zavoda za reviziju Republike Sjeverne Makedonije i njegovih dionika.
U suradnji s Državnim zavodom za reviziju Republike Sjeverne Makedonije održan je webinar na temu  „Poboljšanje interakcije Državnog zavoda za reviziju Republike Sjeverne Makedonije s relevantnim dionicima“ na koje je sudjelovalo 46 sudionika, i to 17 predstavnika dionika, predstavnici Delegacije Europske unije u Republici Sjevernoj Makedoniji i zaposlenici Državnog zavoda za reviziju Republike Sjeverne Makedonije. Na webinaru se raspravljalo o značaju komunikacije s vanjskim i unutarnjim dionicima u cilju postizanja veće učinkovitosti, transparentnosti i odgovornosti javnog sektora i kvalitete javnih usluga, a time i kvalitete života svih građana. Sudionici webinara upoznati su s interakcijom vrhovnih revizijskih institucija i njihovih dionika te očekivanjima i koristima od dobro uspostavljenih komunikacijskih procesa, ulogom i značajem Državnog zavoda za reviziju Republike Sjeverne Makedonije te njegovim sadašnjim komunikacijskim procesima. Tijekom webinara predstavljeni su i rezultati istraživanja na temelju anketnog upitnika provedenog među dionicima Državnog zavoda za reviziju Sjeverne Makedonije.
Sastavljena je i brošura  „Komunikacija Državnog zavoda za reviziju Republike Sjeverne Makedonije s dionicima“ .
U okviru aktivnosti 2.2. održan webinar i objavljena brošura